logo
U vindt ons aan het Station in Vlissingen.
Stationsplein 5, Vlissingen
T: 0118 465 909
E: info@hetstationvlissingen.nl
Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag van 10:00 tot 21:00 uur.
Voldoende parkeergelegenheid
Search
 

Feesten & Partijen

Als het goed geregeld moet worden

Feesten & Partijen

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een knalfeest met heerlijk eten en drinken voor een betaalbare prijs, kom dan bij de Rustauratie.

We maken de lekkerste schotels, warm en koud. Maar ook de lekkerste gerechten komen langs, zoals kreeft, oesters, vleeshapjes, vishapjes en vegetarische hapjes. Zowel bij ons, als op een locatie die wij voor je kunnen regelen, organiseren wij de allerleukste feesten & Partijen. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Hieronder een impressie.

Bruiloften en huwelijksfeesten

Ben je op zoek naar een unieke locatie om je bruiloft te vieren, dan is de Rustauratie zeer geschikt voor jou. Zowel bij ons, als op een locatie die wij voor je kunnen regelen, organiseren wij met regelmaat grote en minder grote bruiloftsfeesten. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Hieronder een kleine impressie.

Drive-in-bioscoop

Elk jaar organiseren wij een unieke retro drive-in-bioscoop. Hieronder vind je een paar foto’s van dit magnifieke evenement. De datum voor de volgende drive-in maken we binnenkort bekend.